Skocz do zawartości

Problem z obruceniem filmu do pionu...

Wieczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak obrucic filmiki z pionu do poziomu i na odwrot? Plik MPG. W jakim programie? Czy musze cos sciagac czy moze ALLPlayer lub Windows Media Player wystarcza??

Pozdrawiam

Opublikowano

Ten komabajn chyba daje rade

http://fcchandler.home.comcast.net/stable/

Ten jest chyba najprostszy w obsludze.

mozliwosci:podczas obróbki video, przetwarzany obraz może być dodatkowo modyfikowany przez jeden z wielu dołączonych do programu filtrów. Umożliwiają one m. in. zmianę rozdzielczości obrazu wyjściowego, obcięcie obrazu o określoną liczbę pikseli, rozjaśnianie, zmianę kontrastu, obrócenie obrazu w pionie lub poziomie, dodanie do filmu własnego logo itd.

Jesli Twoj plik nie zaladuje sie do konwersji,musisz go najpierw zamienic na jakis DiVX,5 lub 0.6.

http://www.divx.com/

Jednym z lepszych konwerterow jest

Xilisoft Avi/MPEG Conwerter.

jest darmowa wersja (30 dni) wystarczy wpisac w/w nazwe w google.

Powodzenia :D

Opublikowano
Jak obrucic filmiki z pionu do poziomu i na odwrot? Plik MPG. W jakim programie? Czy musze cos sciagac czy moze ALLPlayer lub Windows Media Player wystarcza??

Pozdrawiam

Cześć,

W WindowsMovieMakier (standard windowsowy do obróbki filmów) w efektach wideo masz obrót o 90, 180 i 270 stopni. To chyba najprostsze :)

Powodzenia!

Opublikowano
Wielkie dzieki Lukasz ;) Twoj sposob bedzie najprostszy i chyba dam sobie rade :)

Ciesze sie ze pomoglo. Ostatnio mialem ten sam problem z filmem z mojego RWD - aparat musial byc pionowo i ciezko sie potem film ogladalo :lol: ale chwilke poguglowałem i znalazlem taką wskazówkę :) Pochwal się filmikiem!

Opublikowano

No problem widzę już rozwiązany, więc pozwolę sobie na off-topic.

bo przydatky bardzo :) ale niemoge nadal obrucic tego poziomu do pionu, wogule takiej funkcji nieznalazlem ;/ ?

Ja jak to czytam to nie mogę w ogóle odróżnić pionu od poziomu,ziemia mi się spod nóg usuwa. Niedługo to ludzie będą chyba kodem kreskowym nasuwać dla uproszczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.