Wieczu Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 Jak obrucic filmiki z pionu do poziomu i na odwrot? Plik MPG. W jakim programie? Czy musze cos sciagac czy moze ALLPlayer lub Windows Media Player wystarcza?? Pozdrawiam
Peter Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 Ten komabajn chyba daje rade http://fcchandler.home.comcast.net/stable/ Ten jest chyba najprostszy w obsludze. mozliwosci:podczas obróbki video, przetwarzany obraz może być dodatkowo modyfikowany przez jeden z wielu dołączonych do programu filtrów. Umożliwiają one m. in. zmianę rozdzielczości obrazu wyjściowego, obcięcie obrazu o określoną liczbę pikseli, rozjaśnianie, zmianę kontrastu, obrócenie obrazu w pionie lub poziomie, dodanie do filmu własnego logo itd. Jesli Twoj plik nie zaladuje sie do konwersji,musisz go najpierw zamienic na jakis DiVX,5 lub 0.6. http://www.divx.com/ Jednym z lepszych konwerterow jest Xilisoft Avi/MPEG Conwerter. jest darmowa wersja (30 dni) wystarczy wpisac w/w nazwe w google. Powodzenia
Lukasz Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Jak obrucic filmiki z pionu do poziomu i na odwrot? Plik MPG. W jakim programie? Czy musze cos sciagac czy moze ALLPlayer lub Windows Media Player wystarcza?? Pozdrawiam Cześć, W WindowsMovieMakier (standard windowsowy do obróbki filmów) w efektach wideo masz obrót o 90, 180 i 270 stopni. To chyba najprostsze Powodzenia!
Wieczu Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 Dzieki wielkie za program bo przydatky bardzo ale niemoge nadal obrucic tego poziomu do pionu, wogule takiej funkcji nieznalazlem ;/ ? Pozdrawiam
Wieczu Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 Wielkie dzieki Lukasz Twoj sposob bedzie najprostszy i chyba dam sobie rade
Lukasz Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Wielkie dzieki Lukasz Twoj sposob bedzie najprostszy i chyba dam sobie rade Ciesze sie ze pomoglo. Ostatnio mialem ten sam problem z filmem z mojego RWD - aparat musial byc pionowo i ciezko sie potem film ogladalo ale chwilke poguglowałem i znalazlem taką wskazówkę Pochwal się filmikiem!
mieczotronix Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 No problem widzę już rozwiązany, więc pozwolę sobie na off-topic. bo przydatky bardzo ale niemoge nadal obrucic tego poziomu do pionu, wogule takiej funkcji nieznalazlem ;/ ? Ja jak to czytam to nie mogę w ogóle odróżnić pionu od poziomu,ziemia mi się spod nóg usuwa. Niedługo to ludzie będą chyba kodem kreskowym nasuwać dla uproszczenia.
Peter Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 dla uproszczenia Znaczy sie -rotate - chcial :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.