krys1 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Loty na naszym lotnisku http://www.youtube.com/watch?v=sAD0zJTKZQY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witaj. Super filmik fajne widoczki i ładne nagranie. Ja jestem na tak zdecydowanie. No i melodia do filmiku podoba mi się. Fajnie wyszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam dokładnie bardzo fajny filmik no i modelik super fajnie wszystko zrobione czekamy na więcej takich filmików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Piękne lotnisko i piękny model. Tylko pogratulować. Więcej takich filmików ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi