bartolomeo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Chciałbym wam przedstawić moje nowe dziwne podwórkowe latadło. Palny zaczerpnięte z tego wątku: http://www.rcgroups....ad.php?t=710077 Jest powiększony o 30% w stosunku do oryginału. Krótki opis: - depron 3mm nierowkowany częściowo okejany folią pakową - dużo węgla - rozpiętość 77cm - waga 205gr - miało być lekko, a wyszło jak zwykle (dużo węgla, 3 przedłużacze do serw) - emax gt 2205 - smigło 8/4,3 - lotki hxt900 - wys/kierunek hxt500 - 2s 500mah lub do poszalenia 3s 300mah Model teoretycznie oblatany (leciał 15m). Wiaterek zmusił mnie do lądowania, Kilka fotek (prosze się nie śmiać z niudolnych zebów, jest to ukłon w strone syna). I dla porówania foto z Yaczkiem edit Jako że mocno obawiam się o temperaturę silnika, który zamocowany jest odwrotnie i dodatkowo zasłonięty łożem sklejkowo węglowym DIY to dokleiłem wloty powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dorysuj jeszcze oczka w kabince i będzie piękny cartoon plane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi