bartolomeo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Chciałbym wam przedstawić moje nowe dziwne podwórkowe latadło. Palny zaczerpnięte z tego wątku: http://www.rcgroups....ad.php?t=710077 Jest powiększony o 30% w stosunku do oryginału. Krótki opis: - depron 3mm nierowkowany częściowo okejany folią pakową - dużo węgla - rozpiętość 77cm - waga 205gr - miało być lekko, a wyszło jak zwykle (dużo węgla, 3 przedłużacze do serw) - emax gt 2205 - smigło 8/4,3 - lotki hxt900 - wys/kierunek hxt500 - 2s 500mah lub do poszalenia 3s 300mah Model teoretycznie oblatany (leciał 15m). Wiaterek zmusił mnie do lądowania, Kilka fotek (prosze się nie śmiać z niudolnych zebów, jest to ukłon w strone syna). I dla porówania foto z Yaczkiem edit Jako że mocno obawiam się o temperaturę silnika, który zamocowany jest odwrotnie i dodatkowo zasłonięty łożem sklejkowo węglowym DIY to dokleiłem wloty powietrza.
robertus Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dorysuj jeszcze oczka w kabince i będzie piękny cartoon plane.
Rekomendowane odpowiedzi