Wojciech_Byrski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, Chcę przedstawić nowego Jantara. Rozp; 3900mm Dł.kadłuba; 1675 mm Pow. skrzydła; 76dm3 Waga; 1670g http://imageshack.us.../441/131vn.jpg/ Pozdrawiam, Wojciech Byrski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Niezła Pakobyla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie wiem czemu Michał, ale jakoś spodziewałem się tego, że pierwszy komentarz będzie od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ło cie Panie. Co za waga ... Rozumiem że na pusto .... Nosek nakładany, bo nie widać dokładnie ? Średnica kadłuba, jaka jest ? Wprost, czy wejdzie elektrownia ? Ale ma wydłużenie ... pięknie sprawność pewnie spora ... O cenę nie pytam bo kto chce latać to nie może pytać o koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Rozumiem że na pusto .... To jest już waga do lotu. Przy obecnych materiałach, najmocniejszy model waży 1900g. Jeśli chodzi o skrzydła, to powierzchnia jest podobna jak w Jantarze Themisto(3.5m) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozzo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Rozumiem że na pusto .... To jest już waga do lotu. Przy obecnych materiałach, najmocniejszy model waży 1900g. Jeśli chodzi o skrzydła, to powierzchnia jest podobna jak w Jantarze Themisto(3.5m) W Radawcu będzie latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na pewno zabiorę ze sobą, wszystko zależy od warunków jakie będą no i czy uda mi się wystko poustawiać na "tip top". To jest największy problem jak się robi samemu model, ponieważ nie wiadomo jaki środek ciężkości, ustawienia klap do wylotu itp itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mmmmmm, już nie mogę doczekać się swojego. Przywieź, przywieź Wojtek to zobaczmy jak to lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Przepraszam że post pod postem, ale Wojtek się znęca nade mną wysyłając mi zdjęcia mojego modelu i weekendu doczekać się nie mogę... :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 toom07 ,ty nawet nie wiesz jak innym serce pęka na ten widok.Ty niedługo go otrzymasz, a ja biedny nie mogę się na razie dodzwonić i choćby wstępnie umówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol6994 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Rozumiem że na pusto .... To jest już waga do lotu. Przy obecnych materiałach, najmocniejszy model waży 1900g. Jeśli chodzi o skrzydła, to powierzchnia jest podobna jak w Jantarze Themisto(3.5m) Można poznać jakieś szczegóły co do materiałów, czy to ściśle tajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi