Krzyś63 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam Koledzy mam pytanie dotyczace kolejności podłaczania urządzeń do odbiornika. Precyzując - mając w odbiorniku gniazda ponumerowane od 1 do 7 do którego włączyć np, serwo lotek, a do którego serwo steru kierunku itd. Pozdrawiam Krzyś 63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1-lotki 2-ster wysokości 3-regulator/serwo silnika 4-ster kierunku 5-podwozie 6-klapy 7-spoiler (?) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki. Oto właśnie mi chodziło Pozdrawiam Krzyś 63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zapomniałem. Gdzie zasilanie odbiornika w przypadku spalin. Domyślam się, że gniazdo " 7/B". Pozdrawiam Krzyś 63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tak -7- czyli najczęściej nieużywany kanał to często gniazdo pod akumulator/dodatkowy BEC czy inne cośtam Ale zasilanie można podłączyć pod dowolne gniazdo w odbiorniku, pamiętając jedynie o polaryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi