karlem Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Czy ktoś mądry byłby uprzejmy podać mi rozstaw otworów w korbowodzie? Buduje się Wicherek, jest Jaskółka do niego, ale brak jej korbowodu Prezes Henio ma w swoim Wicherku Jaskółkę, ale czy czytuje forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie wiem, jak edytować post Chodzi o Jaskółkę 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 23,6 mm - właśnie ostatnio nabyłem nówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 O ja Cię, tę za 500? Te 23,6 mm to między środkami otworów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 O ja Cię, tę za 500? Te 23,6 mm to między środkami otworów? Aż takim desperatem to ja nie jestem, zresztą polskie silniki kupuje się zagranicą - są o wiele tańsze Poza tym pytasz o J-2, a ta za 500, to J-0. Skoro pytasz o rozstaw, to podałem Ci wymiar między środkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dzięki, jak nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi