Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jezeli bedziesz używał pakietu nie przeciazajac jego maksymalnej wydajności, bedziesz lądował przez ballancer to kazdy pakiet dlugo ci posłuży niezależnie od firmy. Ladowarki mikroprocesorowe wykrywaja pakiety od 9v(dla 11.1)oraz 5v(dla 7.2) tak przynajmniej robi moja accucell 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 no tu ci nie powimy czy załapie czy nie to nie jest zalezne od nas, ja bym bardziej kupił 3s 1300mAh ale za to 20-30C i dotego na aledrogo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm16 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) tylko jakiej firmy ? ponieważ nie wiem jakie są dobre a jakie omijać muszę mieć złączkę T Edytowane 2 Maja 2012 przez dm16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ja używam turnigy,esky i od jakiegoś czasu kingmax i sie nie skarże,ale polecam te pierwsze , a wtyczke zawsze mozesz dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm16 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 przy pakiecie spuchła jedna cela lekko, dlatego odpuszczam sobie rotowanie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi