Robert Tomzik Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam kolegów Bardzo chętnie bym przyjechał na zawody, ale niestety zbyt późno wziąłem się za wyrabianie licencji, związane by było to jeszcze z zapisaniem się do jakiegokolwiek stowarzyszenia wspierającego AP, a teraz licencja kosztuje 2 razy więcej niż przed 30kwietnia i tak schodziło, schodziło... aż licencja kosztuje dwa razy więcej niż wcześniej, a więc odpuściłem. Czy jest taka możliwość by przyjechać i wystartować w zawodach, ale na koniec nie być klasyfikowanym? Chętnie bym wpadł do kolegów, spotkał się, pogadał, polatał, poznał jakieś nowinki w świecie akrobacji... Jeżeli była by taka możliwość, będę bardzo wdzięczny organizatorom. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam. Skontaktuj się może bezpośrednio z organizatorami TUTAJ masz i telefon i maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Cześć Robert, nie jestem już organizatorem tych zawodów,ale sądzę że możesz przyjechać i wystartować. Możesz zrobiś punktowane loty dla komisji i też będzie ok. Pozdrawiam i do zobaczenia Sylwek Kubik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam, w takim razie bardzo chętnie przyjadę Dzisiaj drugi raz w tym roku wybrałem sie na loty (niestety ciągły brak czasu, ale już nie wytrzymałem - musiałem polatać) i szczerze - myślałem, że będzie gorzej po dość długiej przerwie, ale szybko sobie przypomniałem. Po założeniu ASP 0.61 FS model zrobiłe się trochę ociężały, ale generalnie jest dobrze Pozdrawiam i do zobaczenia Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam. Zawody odbyły się w pięknej wiosennej pogodzie. Wystartowało 19 zawodników. ( A Robert nie przyjechał ) wyniki galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam, jak widzę pogoda dopisała, tylko się cieszyć Niestety praca zawodowa zmusiła mnie do zostania w Krakowie, nad czym ubolewam Mam nadzieje, że uda mi się wkońcu wrócić do czynnego latania Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam. Zawody odbyły się w pięknej wiosennej pogodzie. Wystartowało 19 zawodników. ( A Robert nie przyjechał ) wyniki galeria Wojtek ale Robert trenował ostro przed zawodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi