Robert Tomzik Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Witam kolegów Bardzo chętnie bym przyjechał na zawody, ale niestety zbyt późno wziąłem się za wyrabianie licencji, związane by było to jeszcze z zapisaniem się do jakiegokolwiek stowarzyszenia wspierającego AP, a teraz licencja kosztuje 2 razy więcej niż przed 30kwietnia i tak schodziło, schodziło... aż licencja kosztuje dwa razy więcej niż wcześniej, a więc odpuściłem. Czy jest taka możliwość by przyjechać i wystartować w zawodach, ale na koniec nie być klasyfikowanym? Chętnie bym wpadł do kolegów, spotkał się, pogadał, polatał, poznał jakieś nowinki w świecie akrobacji... Jeżeli była by taka możliwość, będę bardzo wdzięczny organizatorom. Pozdrawiam Robert
woj-tech Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Witam. Skontaktuj się może bezpośrednio z organizatorami TUTAJ masz i telefon i maila.
sylkub Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Cześć Robert, nie jestem już organizatorem tych zawodów,ale sądzę że możesz przyjechać i wystartować. Możesz zrobiś punktowane loty dla komisji i też będzie ok. Pozdrawiam i do zobaczenia Sylwek Kubik
Robert Tomzik Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Witam, w takim razie bardzo chętnie przyjadę Dzisiaj drugi raz w tym roku wybrałem sie na loty (niestety ciągły brak czasu, ale już nie wytrzymałem - musiałem polatać) i szczerze - myślałem, że będzie gorzej po dość długiej przerwie, ale szybko sobie przypomniałem. Po założeniu ASP 0.61 FS model zrobiłe się trochę ociężały, ale generalnie jest dobrze Pozdrawiam i do zobaczenia Robert
woj-tech Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Witam. Zawody odbyły się w pięknej wiosennej pogodzie. Wystartowało 19 zawodników. ( A Robert nie przyjechał ) wyniki galeria
Robert Tomzik Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam, jak widzę pogoda dopisała, tylko się cieszyć Niestety praca zawodowa zmusiła mnie do zostania w Krakowie, nad czym ubolewam Mam nadzieje, że uda mi się wkońcu wrócić do czynnego latania Pozdrawiam Robert
Włodek Ulas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam. Zawody odbyły się w pięknej wiosennej pogodzie. Wystartowało 19 zawodników. ( A Robert nie przyjechał ) wyniki galeria Wojtek ale Robert trenował ostro przed zawodami
Rekomendowane odpowiedzi