Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów :)

Bardzo chętnie bym przyjechał na zawody, ale niestety zbyt późno wziąłem się za wyrabianie licencji, związane by było to jeszcze z zapisaniem się do jakiegokolwiek stowarzyszenia wspierającego AP, a teraz licencja kosztuje 2 razy więcej niż przed 30kwietnia i tak schodziło, schodziło... aż licencja kosztuje dwa razy więcej niż wcześniej, a więc odpuściłem. Czy jest taka możliwość by przyjechać i wystartować w zawodach, ale na koniec nie być klasyfikowanym? Chętnie bym wpadł do kolegów, spotkał się, pogadał, polatał, poznał jakieś nowinki w świecie akrobacji... Jeżeli była by taka możliwość, będę bardzo wdzięczny organizatorom.

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano

Cześć Robert,

nie jestem już organizatorem tych zawodów,ale sądzę że możesz przyjechać i wystartować. Możesz zrobiś punktowane loty dla komisji i też będzie ok.

Pozdrawiam i do zobaczenia

Sylwek Kubik

Opublikowano

Witam,

w takim razie bardzo chętnie przyjadę :) Dzisiaj drugi raz w tym roku wybrałem sie na loty (niestety ciągły brak czasu, ale już nie wytrzymałem - musiałem polatać) i szczerze - myślałem, że będzie gorzej po dość długiej przerwie, ale szybko sobie przypomniałem. Po założeniu ASP 0.61 FS model zrobiłe się trochę ociężały, ale generalnie jest dobrze :)

Pozdrawiam i do zobaczenia

Robert

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

jak widzę pogoda dopisała, tylko się cieszyć :) Niestety praca zawodowa zmusiła mnie do zostania w Krakowie, nad czym ubolewam :( Mam nadzieje, że uda mi się wkońcu wrócić do czynnego latania :)

Pozdrawiam

Robert

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.