jaciomp Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć! Szukam kompanów do treningów. Na Pałacowej nikt w ESA nie lata. Pytam zatem gdzie latacie i kiedy? Jest jakieś forum na którym się umawiacie na wspólne latanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam, nie wiem czy Ci to wiele pomoże,ale osobiście widuję trenujących ESA na polu obok cmentarza bródnowskiego. Latają chyba dość regularnie jak tylko jest pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dzięki! Trochę mi nie po drodze ale jak tylko tam trenują to się szarpnę. Jeszcze jakbym złapał z którymś kontakt to by było super. Swoją drogą to nie rozumiem czemu w stolicy tak mało "esowców" lub tak ciężko ich znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Najwięcej Warszawiaków formalnie jest zrzeszonych w Eskadrze Artbem, na Bemowie. Najbardziej krwawe wojny toczymy przeważnie na kawałku łąki w Zielonkach (kawałek za Babicami). Jeśli będziesz zainteresowany wspólnym treningiem, możesz pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Super! Mam także nadzieje na spotkanie kogoś na Pałacowej bo mam blisko, ale chętnie dołaczę do Artbem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A koło tego cmentarza bródnowskiego latają tylko esa ? to jakieś regularne miejsce do latania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Koło cmentarza bródnowskiego latają na wszystkim Jest to jedno z regularnych w warszawie miejsc do latania, właściwie jak tylko pogoda dopisuje to ktoś się tam pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki Od niedawna mieszkam na Bródnie nie wiedziałem że mam takie miejsce do latania pod nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek899 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 A gdzie latacie na Bemowie? Bo sam bym chętnie polatał, ale jednak teren WAT nie sprzyja, mój samolot przez to nieco ucierpiał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Uderzaj do Jacka, ja mam niestety za daleko na Bemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 A ja nie polecam latać koło cmentarza brudnowskiego ostatnio pojawiły się tam dziwne zakłócenia nawet na 2.4 i sporo osób rozbiło się ja 3szt esa, ale za to polecam lotnisko przy ul. Stanisława chudoby jest dużo miejsca i sporo ludzi a oto mapka http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl zapraszam serdzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Blako2682, czy przypadkiem zakłócenia na 2,4GHz nie są spowodowane serwami E-sky. Na zakończenie sezonu ESA musiałem zrezygnować z Łosia bo strach było nim latać. Zmień serwa i zakłócenia się skończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Raczej to nie serwa bo nawet takich nie używam. Ale nie tylko ja tam miałem takie kłopoty sporo kolegów rozbiło tam modele latających nawet na spektrumie i eferskaju i praktycznie wszyscy modelarze przenieśli się na chudoby tam latałem tym samym zestawem i wszystko było ok. Może to jest spowodowane bliskością bloków gdzie jest zamontowany przekaźnik internetu wfi. I zaobserwowaliśmy z kolegami że da się latać w określonych godzinach między 10 a 15stą jest spokój .Bardzo mnie to denerwuje bo do tego miejsca z domu mam dosłownie kilkaset metrów a na chudoby 8 kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi