Skocz do zawartości

Warszawiacy z ESA! Gdzie jesteście?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Szukam kompanów do treningów. Na Pałacowej nikt w ESA nie lata. Pytam zatem gdzie latacie i kiedy?

Jest jakieś forum na którym się umawiacie na wspólne latanie?

Opublikowano

Witam,

nie wiem czy Ci to wiele pomoże,ale osobiście widuję trenujących ESA na polu obok cmentarza bródnowskiego. Latają chyba dość regularnie jak tylko jest pogoda :)

Opublikowano

Dzięki! Trochę mi nie po drodze ale jak tylko tam trenują to się szarpnę.

Jeszcze jakbym złapał z którymś kontakt to by było super.

Swoją drogą to nie rozumiem czemu w stolicy tak mało "esowców" lub tak ciężko ich znaleźć.

Opublikowano

Najwięcej Warszawiaków formalnie jest zrzeszonych w Eskadrze Artbem, na Bemowie.

Najbardziej krwawe wojny toczymy przeważnie na kawałku łąki w Zielonkach (kawałek za Babicami). Jeśli będziesz zainteresowany wspólnym treningiem, możesz pisać na PW

Opublikowano

A koło tego cmentarza bródnowskiego latają tylko esa ? to jakieś regularne miejsce do latania ?

Opublikowano

Koło cmentarza bródnowskiego latają na wszystkim :)

Jest to jedno z regularnych w warszawie miejsc do latania, właściwie jak tylko pogoda dopisuje to ktoś się tam pojawia.

Opublikowano

Dzięki :) Od niedawna mieszkam na Bródnie nie wiedziałem że mam takie miejsce do latania pod nosem :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A gdzie latacie na Bemowie? Bo sam bym chętnie polatał, ale jednak teren WAT nie sprzyja, mój samolot przez to nieco ucierpiał...

• 3 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja nie polecam latać koło cmentarza brudnowskiego ostatnio pojawiły się tam dziwne zakłócenia nawet na 2.4 i sporo osób rozbiło się ja 3szt esa, ale za to polecam lotnisko przy ul. Stanisława chudoby jest dużo miejsca i sporo ludzi a oto mapka http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl zapraszam serdzecznie :D

Opublikowano

Blako2682, czy przypadkiem zakłócenia na 2,4GHz nie są spowodowane serwami E-sky. Na zakończenie sezonu ESA musiałem zrezygnować z Łosia bo strach było nim latać. Zmień serwa i zakłócenia się skończą. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raczej to nie serwa bo nawet takich nie używam. Ale nie tylko ja tam miałem takie kłopoty sporo kolegów rozbiło tam modele latających nawet na spektrumie i eferskaju i praktycznie wszyscy modelarze przenieśli się na chudoby tam latałem tym samym zestawem i wszystko było ok. Może to jest spowodowane bliskością bloków gdzie jest zamontowany przekaźnik internetu wfi. I zaobserwowaliśmy z kolegami że da się latać w określonych godzinach między 10 a 15stą jest spokój .Bardzo mnie to denerwuje :angry: bo do tego miejsca z domu mam dosłownie kilkaset metrów a na chudoby 8 kilometrów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.