miras1 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Podczas nie udanego lądowania urwała się antenka z odbiornika, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to naprawić a żeby nie stracić na zasięgu? Edytowane 9 Maja 2012 przez miras1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 troche odkopie ten temat bo widzę że nikt nie udzielił odpowiedzi.... Do tego odbiornika pasuje antenka laptopowa do wi-fi ..... lub możesz kupić gotowe http://abc-rc.pl/p/51/2359/rc-antena-150mm-2-4ghz-do-odbiornikow-frsky-1-szt-akcesoria-do-aparatur-aparatury-i-osprzet-rc.html http://abc-rc.pl/p/51/2359/rc-antena-150mm-2-4ghz-do-odbiornikow-frsky-1-szt-akcesoria-do-aparatur-aparatury-i-osprzet-rc.html kable są już zarobione więc masz 5 min roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście, jest to ta sama antena. Na szczęście kolega dał mi taką antenę i odbiornik mam zrobiony ale następnym razem będę wiedział gdzie tego szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 czy do turnigy 9x bedzie pasoweł ten kabelek równiez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Odbiorniki Turnigy nie mają gniazd uF, są poprostu lutowanie bezpośrednio do płytki. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-muzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Podobny problem - ale w odbiorniku Corona 2,4 typ 2. Tam są dwie antenki - czy antenke wi-fi moge przylutowac ? i czy bedzie ok ? Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 jeśli nie ma złącz uF to można lutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi