ZARZU Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 PIKNIK LOTNICZY Z OKAZJI ŚWIĘTA 23 BAZY LOTNICTWA TAKTYCZNEGO Program Imprezy: 1. Pokaz pilotażu indywidualnego na samolocie MIG-29 2. Pokaz zespołu - Biało-Czerowne Iskry (ugrupowanie 6 samolotów TS-11) 3. Pokaz uderzenia pary samolotów S...U-22 4. Pokaz SW-4 "Puszczyk" 5. Akrobacja samolotowa na samolocie Extra 300 w wykonaniu aktualnego Mistrza Polski w Akrobacji Samolotowej - Artura Kielaka. 6. Zrzut bomby wodnej wykonany przez M-18 Dromader. 7. Loty widokowe. 8. Wystawa statyczna samolotów i śmigłowców Sił Zbrojnych RP oraz Aeroklubu Polskiego. 9. Wystawy statyczne sprzętu i uzbrojenia Sił Powietrznych, Wojsk Lądowych i MarynarkiWojennej RP. 10. Wiele dodatkowych atrakcji dla najmłodszych z okazji Dnia Dziecka. Szczegółowe informacje dostepne na stronie internetowej 23 BLT http://www.23blot.pl/ oraz na profilu 23. BLT http://www.facebook.com/23BazaLT Wstęp na pokazy jest wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Rozkład godzinowy najciekawszych pokazów, Sobota (02.06): 11.30 Extra 300 Pokaz akrobacji (Artur Kielak) 11.40 Su-22 Pokaz uderzenia 11.55 Biało-czerwone Iskry Pełny pokaz 12.30 MiG-29 Pilotaż indywidualny 14.00 Biało-czerwone Iskry Odlot do Krakowa z prezentacją flagi 14.05 SW-4 Pilotaż indywidualny 14.15 Su-22 Pokaz uderzenia 14.30 Extra 300 Pokaz akrobacji (Artur Kielak) 14.45 MiG-29 Pilotaż indywidualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Darek, ciebie nie zaprosili ? nawet 5 min Ci nie dali byś "powarczał" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam. Czytałem coś, że w sobotę na naszym lotnisku będą symulatory lotu, wiesz coś może w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nic o symulatorach nie wiem, co chwilę coś zmieniają.... Marcin, a propos mojego warczenia, to dłuuuuuga historia. Jak się zobaczymy, to pogadamy na ten temat Ps. Z tego, co obserwuję od tygodnia na lotnisku, może być niezły pokaz 29ki. Nie chcę zapeszać ale pogoda nam się zapowiada nie ciekawa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ps. Z tego, co obserwuję od tygodnia na lotnisku, może być niezły pokaz 29ki. Trochę późno, ale zawsze można popatrzeć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi