From_heaven Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Koleżanka potrzebowała nakręcić jakiś bezsensowny film na zaliczenie na ASP. Im bardziej nie wiadomo o co chodzi tym lepiej. Zakupiliśmy więc z Matajem radyjko na Allegro i nauczyliśmy je latać I takie coś wyszło: http://www.youtube.com/watch?v=FrqdW5KrsLA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Hehe, to się nazywa sztuka współczesna! ps. mogę prosić koleżankę w bliższym, kadrze? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 bliższy kadr - przecież najważniejsze to gonić króliczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Świetny film + pomysł. Bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Brakuje dobrej puenty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 film fajnie nakręcony... Brakuje dobrej puenty... też tak myślęmyślałem że jakaś rzeź będzie na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omen Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 świetny film, ; ) troche jak z jakiegoś snu... dodał bym ostatnią scenę jak dziewczyna się budzi na łóżku, uświadamia sobie ze to tylko sen... a potem taki złowieszczy najazd kamery na ten bumbox na półce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi