Artur Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Mysle ze na tym poziomie i przy dzisiejszej technice niema zlych radyjek sa tylko ladniejsze i brzydsze, oraz mniej lub bardziej funkcjonalne i dopasowane do gustów uzytkownikow MPX juz dawno postawil na prostote wygladu i niektórzy bardzo to w nim cenia widac niemusza nadrabiac bajeracka blyszczaca obudowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ale srebra! Moze to wsja dla Kulczyka ? Zeby bylo widac ze gosc nadziany jest. Cale szczescie ze moj Optik ma stonowane kolory i nie liczac ochydnej niebieskiej diody jest O.k. Jak nie sprzedam aparatury to ja podmieni na cos zielonego i duzo mniej dajacgo po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Mialem okazje w zyciu porownywac wiele aparaturek. Mialem nawet w rekach ostatnio futabe 14MZ i bylem jakos tak niezadowolony. PRzede wszystkim ten wyswietlacz przy ciut barzdiej slonecznej pogodzie jest calkowicie nieczytelny, w koncy to zwykly LCD. Aparatura nizej widoczna to Futaba 9Z WCII, ktora zostala wycofana z rynku. W stosunku do 9CAP, miala wbudowany obrotomierz oraz flight mode'y (to sa glowne roznice), no i co dla mnie najwazniejsze- antene na kulce. Swietny sprzecik, lecz dosc "bateriozerny" z tego co slyszalem, ale sie moge mylic. Dlatego zlotym srodkiem jest dla mnie Futaba 12MZ. Ma przynajmniej normalny wyswietlacz jak w mojej dziewiatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJ Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Co do Futaby 9Z to oprócz "flight modów" posiadała 13 punktowe krzywe gazu oraz skoku łopat w programie Heli. Używało jej wielu pilotów śmigłowców między innymi Wojciech Mrowiec z Katowickiego Model-Fan'u dwukrotny mistrz polski w F3C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.