Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Sprawdzcie pod tym linkiem jest film. http://pl.dada.net/video/2185378/Rak%C3%B3w,-14.X.2007/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Szybciutko przerobie loty z okolic Mostu Trzebnickiego we Wrocławiu i pokaże je tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 I już jest, oczywiście to tylko fragment. Jak sie dobrze przyjżec to w tle widac komin elektrociepłowni Wrocław. Jego wysokośc to 196m (taką przynajmniej podaja), odległośc od komina jakieś 1000m, i w pewnym momencie EG jest tak że komin jest ok 1/3 poniżej horyzontu... Wysoko to czy nisko? Ocencie sami. Pozdrawiam http://pl.dada.net/video/2186159/most-trzeb./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Niezle!!!. Sa to nieliczne filmiki po ktorych nie mam zawrotow glowy :crazy: ( w stylu wirujaca kolorowa plama :oops: na ekranie) Byc moze ze to przez muzyczke. Tylko dlaczego takie krotkie? W wersji orginalnej maja super jakosc,te ogolne (szybkie ? serwery tragicznie zmieniaja - obnizaja jakosc) Wlasnie otrzymalem Twoj filmikw wersji orginalnej,umieszcze go na Stage 6 a link podam tutaj. Czekamy na wiecej :rotfl: PS. Troche pozmienialem miejsca Twoich postow,ale teraz sa wszystkie we wlasciwych dzialach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dzięki,że Ci sie podobają. Mam cały folder róznych filmów. Sa dosc długie i nie wiem czy poczta to "przerobi", ale postaram sie wysłac jeszcze cos. Teraz niestety musze spadac z kompa, bo dziecie domaga sie swojego czasu na nim. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Na tym filmiku widac bardzo wyraznie utrate jakosci vs link w/w.ten sam filmik Material (orginalny) jest prawdopodobnie w natywnej rozdzielczosci,w dodatku skompresowany,,zlym'' kodekiem.Jest to chyba max640x480 20 f/ps. Caly czas pracuje nad tym,bo to moze byc ciekawe jak wyglada filmik w rozdzieczosci1280x??? w formacie 16:9 30/f/ps :shock: Widzialem juz taki ,pelny odjazd :shock: No to czekamy na nastepne,moja skrzynka przyjmie dosc spory material :lol2: Film http://stage6.divx.com/user/Kamera_Petera/video/1740792/Easy-Glider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No fakt, niezle to wygląda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.