Skocz do zawartości

Makiety Jetów - gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy można gdzieś kupić gotowe makiety Jetów z możliwością instalacji turbin czy niestety trzeba robić to samemu od podstaw?

Opublikowano

Przecież pisze w opisie.

np. X-treme Jets, zawiera model kompletny, podwozie, zbiornik paliwa, detale. Wymaga serw 5-9, silnika o okreslonej w opisie mocy i radia zdolnego to wszystko obsłużyć.

A ceny silników... No cóż. Te ceny do wersji lotnej się pewnie potroją. ;)

Ale jak się chce iść na łatwiznę i mieć natychmiast, to trzeba płacić. ;)

Opublikowano

1.Na to wychodzi że lepiej chyba zrobić od podstaw samemu prawda?

2.Widziałem kiedyś gdzieś że można było kupić taki np F-18 ale porozkładany na części pierwsze (makieta) i w domu trzeba było skleić i pomalować go samemu.....gdzie mogę znaleźć takie modele? i czy wogóle jest coś takiego?

Opublikowano

1.Na to wychodzi że lepiej chyba zrobić od podstaw samemu prawda?

2.Widziałem kiedyś gdzieś że można było kupić taki np F-18 ale porozkładany na części pierwsze (makieta) i w domu trzeba było skleić i pomalować go samemu.....gdzie mogę znaleźć takie modele? i czy wogóle jest coś takiego?

Odpowiedź i linki do sklepów masz tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29060-makiety-jetow-gdzie-kupic/page__fromsearch__1

Opublikowano

Spider tematy REACTION 54 oraz Viper jet w tym dziale co piszesz i masz wszystko jak na tacy .

lUB ZAKUP PLANÓW NA ALEGRO LUB NA EBAJU

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.