Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Kolejny filmik z lotu Twinstara II (trochę dłuższy). Pozdrawiam. http://pl.dada.net/video/2189284/nowe-loty-w-DEBINIE/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 O, i na tej stronce widze tez paralotnie. Rownolatek,lata na glajcie,lata z kamerka,mieszka w moich stronach.Wzbudziles moja szczera sympatie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 No tak, równolatek ale ten co lata to mój kuzyn, tzn on na razie usiłuje latac. Kupił jakies używane skrzydło i ostro trenuje. Na filmie jest fragment przygotowania do lotu ten co sie zapina to on, a ja mu pomagam(dzinsowa kurtka, okulary na "podwyzszonym" czole) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.