Frydzio7 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam. Koleżanka o imieniu Klaudia namówiła mnie na zrobienie samolotu X-41 Deltastorm zrobiłem go i nadałem mu imie koleżanki "KLAUDIA 11" Oto krotka relacja z budowy: Zdjecia coś niewyraźne bo robilem je aparatem z telefonu. Silniczek który widać na zdjeciu z skrzywioną osia jest tylko tak wstawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Canardy masz źle wklejone. Byłeś na stronie motylastego? Poza tym to jest X-41 Deltastorm. Toto-14 jest nieco inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frydzio7 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 A czy mogłby mi pan powiedzieć co to są conardy. Nie nie byłem na stronie motylastego te plany mam z jakiejś innej strony już nie pamietam jakiej. A ogółem np malowanie dobrze jest zrobione oprocz tych conardow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 śmigło to chyba jakieś z gatunku wyczynowo zawodniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 śmigło to chyba jakieś z gatunku wyczynowo zawodniczych BAUAHAHAHAAHHAHAHA : D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Canardy to te przednie stateczniki. Powinny byś w tej samej płaszczyźnie co skrzydło. Malowanie jak malowanie, ważniejsze, żeby samolot latał. Proponuję Ci zaznajomić się z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Przeklej te canardy i powinno być ok. Napisz nam jeszcze jakie zamierzasz wsadzić tam wyposażenie ? A co do malowania.... jeśli Tobie się podoba to znaczy, że jest dobrze, a jeśli podoba się wspomnianej Klaudii to jeszcze lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 o czym tu wgl mowa jak śmigło jest z patyczka po lodach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frydzio7 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Canardy to te przednie stateczniki. Powinny byś w tej samej płaszczyźnie co skrzydło. Dzięki za pomoc już je przeklejam. Wyposażenia tam nie daję ponieważ narazie nie mam pieniedzy to jest samolot pod sufit A silniczek wsadzony tylko tak sobie. Malowanie mi się podoba i koleżance też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tak ciężko było się domyślić, że "śmigło" było dla picu, do zdjęć ? Drodzy Mistrzowie, może skończyli byście poprawiać sobie swoją samoocenę ? Jeśli już krytyka to konstruktywna... Model jest zrobiony na tyle poprawnie, że po poprawkach oraz wsadzeniu dwóch serw i zwykłego dzwonka, na 99% poleci, więc ja nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frydzio7 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Na razie to on tylko leci lotem szybowcowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 zastanawiam sie nad zrobieniem x-41 potrzebuje pomocy przy doborze jakiegos niedrogiego napędu do tego ustrojstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi