spYchu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Filmik ze zlotu. Jeśli ktoś chce, mam dużo więcej zdjęć i filmików to moge podesłać np. na chomikuj.pl nie chciałem wszystkiego pakować w 1 filmik, bo bylby bardzo długi link : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 nie krępuj się wrzuć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spYchu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ami, jest mały problem, dopiero teraz zauważyłem że to wszystko zajmuje 1.3gb a przy moim uploadzie 25 kbs to by szło wieki. Jutro zmienie jakośc filmików bo to one zajmują większość miejsca, potem wrzucę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak byś miał filmik lub zdjęcia z trój holu, jaki zrobiliśmy to ja jestem bardzo zainteresowany. Ciekaw jestem jak to wyglądało z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spYchu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 kryniek niestety nie ale widziałem to, i ten słupek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 http://youtu.be/KsM6v3dV-lM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ma ktoś film z lotu Extry Krill'owskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi