buwi777 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Latanie modelem to pikuś w porównaniu do tego: http://www.liveleak.com/view?i=e73_1192213802 próbował który :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Bungee jest fajne ale to chyba coś fajniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No i trzeba nieć takie górki. Z kolejowego nasypu to może się nie udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Fajne fajne prawie jak mój easy glider :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ale super ...byłem ciekaw jak wyladuja :twisted: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Czec no ta ja pedze do austri moze sie uda . Musze sprobowac najszybsze londowanie w moim wykonaniu to 33m/s czas pobic rekord . Mozna wyskoczyc z helikoptera w austri :rotfl: Pozdrawiam Slawomir Jeśli raz posmakowałes latania , bedziesz juz zawsze chodzil z oczami utkwionymi w niebo ; Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić Leonardo da Vinci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.