jaceko25 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Próbował ktoś z Was holować jakiś transparencik albo małą reklamę? Ciekaw jestem czy są jakieś sprawdzone sposoby na mocowanie do modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Tak holowałem wiele razy rękaw z reklamą naszej strony internetowej. Rękaw jest obciętym stożkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 A to hol kolegi Michała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceko25 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Fajnie wygląda.... Hol do zastrzałów ? Bo nie wiem czy dobrze widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Na grzbiecie w środku ciężkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Rękaw podpięty jest do wyczepu szybowcowego na grzbiecie, przez lądowaniem następuje zrzut. Poprawić musimy tylko napis bo jest mało czytelny, lub przyjąć reklamę za kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi