Gryzon Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Cześć wszystkim! Nazywam się Tomek i też jestem uzależniony. Wstępuję do klubu AUL (Anonimowych Uzależnionych Lataczy aby czerpać garściami pełną radość z bycia modelarzem ! Na żywo przyjeżdżam od kilku lat na Wilanów z różnego rodzaju latającymi stworami. Pozdrawiam i do zobaczenia w Realu (bo biedronki nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam kolegę z moich rodzinnych stron! Pół życia na Stegnach przemieszkałem. Zapamiętałem je jakoo osiedle o rozległych połaciach i placach, więc przy okazji odwiedzin rodziców postanowiłem wziąć model i spróbować polatać między blokami. Okazało się, że owszem miejsca jest sporo, ale głównie w mojej głowie. Miałem ze sobą shock-flyera, ale latać odważyłem się tylko za szkołą 307 między nowymi stawami, a boiskiem. A i tak miałem gulę w gardle. Ludzie psy, drzewa, słupy, ogrodzenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 he he - zapraszam ZA moim blokiem przy 307 ale po przeciwnej stronie niz "obiekty uzytecznosci publicznej - rekreacyjno - wodne" spooory trawnik bez drzew na srodku - malymi sprzetami da rade polatac - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Cześć wszystkim! Na żywo przyjeżdżam od kilku lat na Wilanów z różnego rodzaju latającymi stworami. Cześć Tomek, ostatnio dawno Cie w Wilanowie nie widziałem. Nawet krety z tęsknoty pozdejmowały hełmy. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ehh ...we weekendy zawsze cos mam do roboty (w grudniu będę miał PO-Tomka ) ale za to wczoraj Pojechałem panie na wilanów - myślę środek tygodnia , po południu (~16:30) żywej duszy nie będzie i wylatam się jak dziki bąk i co ..... :shock: Nie miałem gdzie zaparkować a tam gdzie zaparkowałem to w pierwszej chwili kazali mi przestawić bo na podejściu stoję ..... ale jakoś zostałem .... I wylatałem się ....Tylko Pan Heniutek do maratonu ćwiczył intensywnie bo ubijał jakiegoś nieszczęśliwego combata średnio co 2 minuty i mniej więcej 500m od siebie ...więc się nachodził . Nie żebym złośliwie to pisał bo bardzo faceta lubię . Ot takie zdarzenie. Najfajniejsze jest to że jak tam jadę to większość gęb znam A i landrynka wczoraj od Pana Henia dostałem. No i Pan "Ignaś" ( tak mawia Pan henryk) przytachał Arrowa (fajnie to lata nawet na małym silniku) ... No i jeszcze extrima robię więc trochę rzadziej krety straszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Cześć Tomasz .Witaj w klubie uzależnionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.