ali1983 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 witam. stoję przed wyborem sekwencji do swojego autka (audi a4 b5 avant 1,6 101KM). jeśli ktoś jeździ na gazie na tym konkretnym silniku to napiszcie proszę jak to się sprawuje i na jakich komponentach. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gaz jak gaz złożysz zobaczysz będzie jeżdził są różne firmy instalacji gazowych ale istotną sprawą w montażu jest mechanik który ci tą instalacje założy.To jest tak jak z dobrym modelem i pilotem o postawowej sztuce pilotażu.Nie bardzo będę ci polecał firmę sam musisz wybrać chociaż ja mam u siebie w audi gaz BRC i nie nażekam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 konkretniej do wyboru mam zestaw za 2000 oparty na stag-200, wtrysk valtek lub za 2600 stag 300 isa2, wtrysk hana, reduktor zivoli. stag 300 niby więcej opcji, ale jak poczytałem specyfikację to różnica kilku "bajerów" ( http://www.ac.com.pl/pl/doc/313/charakterysta-techniczna-sterownikow ) a 600zł piechota nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W instalacji lpg najważniesze jest, aby mechanik który to zakłada wiedział co robi. Ja mam 6 samochód na gaz i z doświadczenia wiem, że nie wszytkie komponenty róznych producentów ze sobą współgrają. Generalnie najmniej problemów sprawiały mi instalacje włoskie typu lovato i tomasetto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi