Air Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ciekawe forum: http://rctruth.com Inne spojrzenie na przemysł i internet modelarski, świętego Hobby Kinga itd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Swoją drogą ciekawe ile w tym prawdy, bo większość postów wygląda na typowe "hejterzenie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 nie dziala juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 jestem zbanowanym gościrm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wszyscy są zbanowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ciekawe, co przeskrobaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dziwne, u mnie śmiga aż miło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 to chyba jestes jedyny Moze jak Chuck Noris, masz to forum na dysku jak on internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wejdźcie przez proxy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto6 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wystarczy wejść np przez vtunnel.com wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A nooo jasne... Przez proxy wszystko śmiga jak należy Ja wszedłem przez www.proxy.org Tu jest lista chyba wszystkich bramek proxy na świecie Po za tym ciekawe nawet to forum, ale racja, że większość użytkowników na wszystko narzeka i ze wszystkiego są niezadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nasi są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi