grzes766 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witamy wszystkich i serdecznie zapraszamy na pierwszą potyczkę o Bałtyckie wybrzeże w ACES w Pucharze Polski w WWI i WWII ,która odbędzie się na lotniku eskadry "Północny Grom" w Zegrzu Pomorskim. Zawody rozpoczynają się 7 lipca br. ZGŁOSZENIA Przyjmowane są na adres e-mail zielak982@gmail.com W razie pytań proszę dzwonić pod numer 601-750-763 - Imię i nazwisko pilota (miasto) - WW1 (Tak/Nie) - WW2 (Tak/Nie) - modele (kanał podstawowy / kanał zapasowy) - telefon (do kontaktu) - mieszamy kolejki? (Tak/Nie) NOCLEG Zapewniamy miejsce pod namiot i kemping a pod koniec tygodnia wyjaśni się sprawa z ilością miejsc w pokojach na terenie lotniska. DOJAZD Z krajowej drogi numer 11 zjechać na drogę numer 168 następnie po 5.3 km skręt w lewo ,2,9km skręt w prawo na stopie i po 1km skręcamy w lewo w wjazd aeroklubu koszalińskiego. Aby zwiększyć poświęcenie i frekwencje oraz oczywiście zgodę kobiet na wyjazd na daleką północ zgodnie z zapowiedzią nagroda główna za IIWW 5cio dniowy pobyt dla dwóch osób nad naszym pięknym morzem:)
grzes766 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 Aktualna lista zawodników na dzień dzisiejszy: 1.Karol Wdowikowski - Wrocław WWI i WWII 2.Zbigniew Wdowikowski - Wrocław WWI iWWII 3.Michal Wdowikowski - Wrocław WWI i WWII 4.Krzysztof Zdonek - Koszalin WWI i WWII 5.Grzegorz Stamborski - Chłopy WWI i WWII 6.Michał Zieliński - Koszalin WWII 7.Andrzej Kowal - Sianów WWII 8.Mirosław Wesołek - Świdwin WWII 9.Paweł Bysyngier - Piła WWII 10.Damian Szukiel - Wąchock WWII 11.Mariusz Grabowski - Starachowice WWII
ahaweto Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Bitwa jak najbardziej aktualna ! Odwiedziłem kolegów na ich lotnisku. I chociaż program mojego dnia pozwolił mi obejrzeć tylko pierwszą kolejkę, to wydarzyły się w niej wszystkie sytuacje jakie można zobaczyć w combacie. Zawodność sprzętu, brawurowe i szybkie ataki, cięcia, udane uniki, powietrzne tarany, przymusowe lądowania i szybkie polowe naprawy. Słuchając okrzyków z jakimi piloci biegli ,,do maszyn,, zaciętości, chęci i woli walki było aż ,,nadto,, Podziwiałem kolegów za pilotaż i opanowanie tych szybkich i narowistych maszyn. Jutro finały.
Rekomendowane odpowiedzi