Tomek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 W mojej modelarni też by sie kilku takich rozrabiaków przydało ,bo już 2 dzień sprzątam ,ale jest jeszcze gorzej niż było bo wszędzie pełno gradobicia sie wala ,którego wcześniej nawet nie wiedziałem ,że mam. :oops: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 A wszystko to wina Patryka :) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Patryk....... oddaj nam nasze 300 zlotych :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Mogę zrobić przelew Paypalem ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Zadnych przelewów tylko gotówka z reki do reki :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 madmax też zastanawaiełm się nad zrobiobieniem właśnie takich końcówek ale model leżąc na piance (otulinie) która sie trochre ugina to jakoś nie chcą sie przesuwać, Ale jakby co to to dorobie owe końcówki. instruktor widać ze niezły chaos panował u ciebie w modelrani , ale młodzi dali rade :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Dziś znowu" rozrabiali" powstał regał na skrzydła ,tym razem drewniany .Po zamontowaniu Darek pokaże ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dali Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam. No i po pracach porządkowych.Nastepny stojak zrobiony i zamontowany. Nareszcie skrzydełka będę miały swoje miejsce. A tak wyglada modelarnia po porzadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Przypomnę że ta część modelarni to tzw "sala balownicza" na półpiętrze ."Sala produkcyjna "jest położona niżej i już zaczynam się" bać" jak moim "rozrabiakom"przypomni się o porządkach na dole. A przed porządkami bywało i tak choc po porządkach również będzie podobnie http://img263.imageshack.us/img263/8927/0001013aw1.jpg co było potem nie opublikuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o kurde co bym za to dal zeby u mnie tak wygladalo, i zeby jeszcze "potanczyc" gdzie bylo kolo modeli .... z pozdrowieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.