DarekH Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam Czy ktos z forum posiada model Piper Pawnee? Dokladnie chodzi mi o model z firmy H9 .40 albo Airline pod silnik benzynowy. Bardzo mi sie ten model podoba i jak czytam na zagranicznych forach to lata rewelacyjnie. Mam dwa pajperki gornoplaty (od zawsze najbardziej mi sie podobaly jako samoloty) jednak chcialbym teraz cos bardziej zwinnego a zarazem makietowego. Jest tez cessna wagon bardzo podobna... Chcialbym teraz model pod silnik zenoah g26 i ta z airline sie nadaje tylko szkoda ze takie brzydkie malowanie. Nigdzie w necie nie moge nic znalezc na temat firmy airline, tylko ma scorpio i tyle. Zero filmow, zdjec itp... Czy ktos widzial ten model? http://scorpio-polska.pl/podrobnosti_prehled.php?kod=HAN4030&kat_id=20&kat_typ=0 http://scorpio-polska.pl/podrobnosti_prehled.php?kod=NA8708&kat_id=412&kat_typ=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountryMama Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W moim modelu zastosowałem silnik OS Max FS80Alfa. Spory nadmiar mocy. A jeśli chcesz benzynę doradzam Saito FG-20A. Pozdrawiam. CountryMama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 W moim modelu zastosowałem silnik OS Max FS80Alfa. Pozdrawiam. CountryMama Ja tylko tak... w kwestii formalnej. Wcześniej byłeś kobietą, czy może coś źle zapamiętałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja tylko tak... w kwestii formalnej. Wcześniej byłeś kobietą, czy może coś źle zapamiętałem Kopernik też była kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekH Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Fg 20? nie za duzy i za ciezki? Zalecaja do .82 czyli fg14... Chcialbym zenoaha g20 ale pewnie tez sie nie zmiesci. Jak Ci sie nim lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekH Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Moze rcgf 15cm petrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi