Krzysztof.R Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Ostatnio wieczorkiem sobie siedziałem i wyskubałem takie oto skrzydełka Oczywiście założeniem było że model ma się zmieścić do skrzynki Skrzynka też już prawie gotowa, jeszcze tylko zawiasy kupić Co do wymiarów modelu to na razie mogę napisać tylko tyle, że niecałe 50cm rozpiętość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Czemu tak dziwnie zrobiłeś skrzydła - rowkowanie niesymetryczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie patrzyłem na rowki Na razie zobaczymy czy w ogóle poleci Jak się oblot uda to zrobię go z białego depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Minęło 2 lata Coś z tego wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kompletnie nic Brak elektroniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 I tak gratulacje za fajne skrzydło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi