kapitanSOWA Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam wszystkich uczestników forum. Jestem świeżym modelarzem , oblatałem dwie pianki (ALPHA 1500 i BETA 1400 w wersji PIONNER).Na forum jestem aby leczyć moją niewiedze. Pozdrawiam W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitanSOWA Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 moim trzecim modelem będzie PZL P11c EPA by Cyber Fly, jutro zaczynam budowę modelu.. chętnie zaczerpnę podpowiedzi lub filmy, zdjęcia,-z budowy lub oblotów modelu tego producenta w danej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ooooo widze bana zblizajacego sie wielkimi krokami za avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ale spitfire zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi