Malker Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 http://new.livestream.com/accounts/978117/3dmasters Polecam oglądać na pełnym ekranie, chłopaki dają czadu ostro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 lista zawodników --> http://www.3dmasters.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Szkoda, że nie ma Tareq'a Alsaadi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Fakt, Tareq wymiata nieźle, ale mi bardziej podoba się jak lata Kyle Dahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Jak dla mnie Jamie Robertson jest najlepszy. Nie wiem czy koledzy wiedzą, ale w Polsce mamy równie dobrego pilota od 3D- Adam Delingos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Odkrycie roku, tylko że Adam nie startuje w 3DMasters. Mi oprócz Kyle'a się podoba styl pilota Luca Pescante, też wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A oprócz Adama mamy kogoś innego. Kto zna ten wie Nie każdy ujawnia się na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Nie wiem kogo konkretnie masz na myśli, ale wiem, że w Polsce jest trochę pilotów, którzy też świetnie kręcą 3D, jednak nie na takim poziomie jak na tych zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi