olkowski Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam kolegow uwieziowcow.Intresuje mnie czy jest model w ktorym moglbym zainstalowac okazyjnie otrzymany silnik asp 91 fs?Nie mialby byc to model do akrobacji lecz do "polatania se"w kolko,pokrecenia koleczek na niebie.Dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Właśnie pytałem o to kolegę latającego kiedyś i czasem obecnie uwięzią : górnopłat do 250 cm rozp i 6-7kg jesli to makieta, dolnopłat - 200 cm i chyba do 5kg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkowski Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dziekuje kolego za zainteresowanie.To wielkie bydlaki pod taki silnik!Nie wiem czy jest sens pchania tego silnika do uwiezi.oze jeszcze ktos ma jakies doswiadczenia i zechcialby sie podzielic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi