pacyn Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam,jestem tu nowy.Odnoszę sie do was ,,Doświadczeni modelarze'' o podanie mi informacji dotyczących opuszczonego lotniska lub dużej łąki do pierwszych lotów ,w województwie podkarpackim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Pytanie jest nadal aktualne. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Luzak nie obraź się ale na tak postawione pytanie raczej nie otrzymasz odpowiedzi, w województwie podkarpackim będzie ze 100 000 łąk nadających sie do latania. Napisz po prostu gdzie mieszkasz lub gdzie możesz podjechać na oblot to pewnie ktoś sie odezwie. Pozdrawiam łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Na północy województwa widziałem 2 ładne łąki do latania , jak jedziesz to blisko końca województwa w lewo a potem przed lasem jest wjazd na łąkę , pewnie trafisz. :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 luzak przecież masz pod Leżajskiem jakiś klub gdzie chlopaki latają. nie pamiętam dobrze ale wierzawice czy jakoś tak. do elektryka lotniska ci nie trzeba, wystarczy kawałek łąki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 no a poza tym jest Krosno Ja na wakacjach latałem na łące 100m od domu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam mieszkam w Krośnie i na lotnisku aeroklubowym przecież jest specjalne miejsce do latania :roll: .Wejdź na www.modelmaking.pl i wejdź w zakładkę imprezy i tam gdzieś bd zlot Krośnieńskich modelarzy i tam są zdjęcia tego placu między innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Krosno i okolice to jedno wielkie lotnisko modelarskie, miejsca nie brakuje, w Odrzykoniu na północ od Krosna doskonałe warunki do latania zboczowego, ja sobie latam niedaleko domku nad łąkami i mam też w pobliżu ładną góreczkę. Pytanie jest wielce nie precyzyjne bo całe podkarpacie to doskonałe tereny do uprawiania modelarstwa :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nawet Bezmiechowa jest Ale szczerze powiedziawszy będąc w Polsce o Odrzykoniu nie pomyślałem, a mieszkałem niedaleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczurekoo7 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Mieszkam 15 km od Krosno, a od nowego roku będę chodził tam do szkoły Jak skończę Cessnę to chętnie bym z kimś polatał. Proszę aby ktoś z Krosno, napisał do mnie, małe pytanko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.