Gość kukla325 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam serdecznie , mam pytanie gdzie kupić podkład pod panele IZO FLOOR 6mm gładki . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Gładki z obu stron kiedyś był w sklepach Komfort i nawet sprzedawali na sztuki chociaż ostatnio ponoć już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Podkład pod panele w Castoramie itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kukla325 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 no spoko ale w konforcie , nomi , castoramie jest tylko rowkowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Kiedyś w komforcie (parę miesięcy temu) chciałem kupić gładki z obu stron, bo wcześniej tam był. Gość powiedział, że już go nie mają, ale w dużych miastach w Castoramie (nie jestem na 100% pewien) zostało im jeszcze trochę takiego. Z tego co mówił, zrozumiałem, że nawet tam nie będzie już dostaw, więc teraz pewnie po prostu go nie ma nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Na stronie producenta jest napisane, że produkują gładki. Jednak w hurtowniach i sklepach jest tylko rowkowany. Bo się nazywa "plus",bo jest bardziej modny niż ten gładki. Pytałem u siebie i da się zamówić gładki, tylko niestety całą paletę. W niektórych sklepach widziałem natomiast podkład 3mm gładki, pakowany w kształcie harmonijki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kukla325 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 a jaki jest koszt całej palety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Na palecie mieści się 48 paczek. łatwo policzyć, że to będzie ok 1400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Byłoby do końca życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi