Peter Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Film pokazuje b.ladnie jak mozna zepsuc efekt koncowy przez zla obrobke materialu wideo http://stage6.divx.com/user/Kamera_Petera/video/1783663/Easy-Star Ale bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Peter, napisz coś więcej. Czym nagrywałes, na co? Przynajmniej podstawowe dane. Nie wiadomo czego się spodziewałes. Wrzucasz koszmarny film, który sciaga się bardzo długo i takoż ogląda i nic z tego nie wynika. Zastanawiam się czy nie dążysz przypadkiem do obrazów z teleskopu Huble'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Wybaczcie,to pewnie przez pore roku o ktorej to pisalem. Model jakw tytule. Wyposazenie lotne modelu modelu z UH. Camerka Sony 520 lini 1/4CCD z FutureHobbies Nadajnik z AeroPix 500 mW Odbiornik Airwave diversity (opisany na forum) Antena omni direct ,dookolna,4dB -tworczosc ludowa Antena panelowa 10dB -przerobka antenyWi-Fi Nagrywarka SanDisk (opisana na forum) Material bazowy,juz na nosniku ,czyli na karcieSD jest w jakosci VHS-no prawie telewizyjnej.Efekt koncowy,po zmontowaniu i wrzuceniu na serwer kazdy widzi,jest zle. Jednym slowem.kolejna kolowrowa plama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Tym razem filmik bezposrednio z camery,Juz chyba wiem gdzie jest problem utraty jakosci,ale tym zajme sie w odpowiednim dziale, Z uwagi na to ze film troche wazy,kliknij prawym klawiszem na mala strzalke skierowana w dol na ekranie startowym-sciagnij,lub duza-ogladaj,ale troche to trwa-przy ,przy szybkim lacza (moje ma 200 kb) film laduje sie po 10 sekundach-w wersji play. http://stage6.divx.com/user/Kamera_Petera/video/1792717/Camcorder Na filmie doskonale widac jak wariuje stabilizator lotu-pochmurny dzien. Kiwanie modelem na boki :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Filmik z kamery=bezposrednio. Jako ze temat jest calkiem anty - to dodam, ze tak wialo,ze start byl mozliwy tylko na zawietrznej,w rotorach od drzew, ktore troche hamowaly sile wiatru.Postepowa prawie zadna. Easy mial jako balast dodatkowe dwie baterie 3s1p 2500 :!: . Ten jedyny szalony zakret - manewr , to miejsce gdzie model przekraczal wysokosc drzew. Prawdziwy horrorek :devil: Nad jakoscia sie nie wypowiadam,dlatego film jest na youtube. Ciemno,zimno i do domu daleko.... http://www.youtube.com/profile?user=CameraPetera Edit. Tutaj fajny filmik,koles w czasie drugiego lotu.Oj.bylo blisko.... :lol2: Kliknij na link http://www.rclineforum.de/forum/thread.php?sid=&postid=2195403#post2195403 pod spodem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No gratulacje Peter, mam nadzieję, że to był lot w goglach, no nareszcie widać u ciebie kroki na przód !! A jakość, jak na Youtube dla mnie super, o wiele lepsza niz u mnie po zgraniu na magnetowid i wrzuceniu poprzez stara karte TV do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No gratulacje Peter, mam nadzieję, że to był lot w goglachNie,nie w goglach.Tylko kamerka na pokladzie.Przy takiej wichurze jeszcze nie latalem.Jak popatrze na tv i prognoze pogody (sila wiatru) to slabo mi.... :twisted: A LATAC SIE CHCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.