Gość awiatik sosno Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Wreszcie udało mi sie ukończyć ten model. Budowę rozpocząłem jesienią ubiegłego roku i po jakiś czasie model zawędrował na półkę. Na tak zwane" na potem". I to potem właśnie nastąpiło, wakacje, urlop i troszke więcej czasu i model ukończony. całość z balsy, jedyny kawałek sklejki to: wręga silnikowa. Pokrycie z japonki. Serwa 2x 4,2 grama, silnik jeden z tych 10-cio gramowych, pakiet 2s350-400 mAh. Rozpiętość 735 mm Długość 590 mm Masa całkowita do lotu 143 gramy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=1i4NN7hce-0&list=UU4hseWtGxBWwnFOS3RMPizA&index=1&feature=plcp
Lord Rzeźnik Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 O, dawno nie widziałem papieru japońskiego, a jeszcze dawniej go ni używałem. Na modele w tym stylu bardzo ładnie pasuje. Maszynka pierwsza klasa
robertus Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Bardzo ładny. Ja choruję na Etrich Taube z tych lat.
Gość awiatik sosno Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Bardzo ładny. Ja choruję na Etrich Taube z tych lat. Co prawda nie oryginalne Taube, a tylko Rumplera Taube już mam rozpoczętego jakiś rok temu, który spokojnie czeka na półce. Czas go odkopać i skończyć. Ale to już bardziej w drugiej połowie sierpnia.
Rekomendowane odpowiedzi