Gość awiatik sosno Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wreszcie udało mi sie ukończyć ten model. Budowę rozpocząłem jesienią ubiegłego roku i po jakiś czasie model zawędrował na półkę. Na tak zwane" na potem". I to potem właśnie nastąpiło, wakacje, urlop i troszke więcej czasu i model ukończony. całość z balsy, jedyny kawałek sklejki to: wręga silnikowa. Pokrycie z japonki. Serwa 2x 4,2 grama, silnik jeden z tych 10-cio gramowych, pakiet 2s350-400 mAh. Rozpiętość 735 mm Długość 590 mm Masa całkowita do lotu 143 gramy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=1i4NN7hce-0&list=UU4hseWtGxBWwnFOS3RMPizA&index=1&feature=plcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 O, dawno nie widziałem papieru japońskiego, a jeszcze dawniej go ni używałem. Na modele w tym stylu bardzo ładnie pasuje. Maszynka pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Bardzo ładny. Ja choruję na Etrich Taube z tych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Bardzo ładny. Ja choruję na Etrich Taube z tych lat. Co prawda nie oryginalne Taube, a tylko Rumplera Taube już mam rozpoczętego jakiś rok temu, który spokojnie czeka na półce. Czas go odkopać i skończyć. Ale to już bardziej w drugiej połowie sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi