robertus Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czy ktoś ma porównanie prawdziwych emaxów cf2822/2812/2805 z tymi co są na HK. Np, ten FC2812 Lub inne z tej rodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To są te same EMAXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Hmm, mam ten z HK poprzednio miałem ten oryginalny, nie zauważyłem żadnej różnicy zauważalnej bez pomiarów itp. no, może po za tym, że w oryginalnym e-maxie odrywały się przewody, w tym nie zadażyło mi się ich poprawiać, ale pewnie to czysty przypadek. Wg. mnie to jedno i to samo różnią się naklejką, czy jest czy jej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To te same silniki, z Hk przychodzą z naklejką, której na zdjęciu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi