Milko Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam. Szukałem w paru miejscach ale dużo info nie znalazłem, dlatego zwracam się do was. Mianowicie-zastanawiam się nad kupnem nowej aparaturki i mam taką propozycje-Flash 4x odbiornik HFS-04 MG. Słyszałem że Flash 5x jest dość dobry i nie ma problemu, ale jak jest z 4, czy są jakieś istotne różnice między5/4x, oprócz jednego kanału mniej :wink: ? W instrukcji wyczytałem że w 4 nie ma przełącznika dwóch wielkości wychyleń dla lotek i steru kierunku(nie wiem co to :wink: ) i że nie ma funkcji chowania podwozia-tylko ta instrukcja była do flasha4/5 bez x-czy to coś zmienia? Jeszcze sprawa odbiornika słyszałem że ten HFS- ma krótki zasięg i łatwo łapie zakłócenia-czy to prawda? Za pomoc będę wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam mialem pare lat i bylem bardzo zadowolony za niewielka cene fajny nadajnik nigdy mnie nie zawodl jak i odbiornik.. mozna rozbudowac o 5 kanal i przelaczniki bardzo niewielkim kosztem . Z mojej strony polecam zestaw jezeli cena jest atrakcyjne i pewny sprzedawca. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dziękuję za pomoc. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 witam. Jak Paweł uskładałeś na Flash 5 to się nie zastanawiaj. Może tata coś ci pomoże. Co obecnie budujesz a tata (dalej tajemnica). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Wysłałem na PW aby tu nie śmiecić. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A jak się ma sprawa odbiornika posiadam HFS-04MI+ i zastanawiam się czy by pasował do tego nadajnika, taniej bym mógł kupić aparaturę.Wraz z flashem 4 jest HFS-04MG i nie wiem czy są między nimi jakieś istotne różnice-który lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.