uve Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Serwa w Katanie są przykrajane CA czy przykręcane śrubkami ? Pozdr. EDIT: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Przykręcane śrubkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Przykręcane,,,,przy przeciążeniu może puścić a na śróbki jest większa pewność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Dziś oblatałem Mini Katane. Zauważalnym, że przy podejściu do zawisu modelem rzuca w lewo - prawo tak, że staje się bardzo trudny do opanowania i ledwo co udaje mi się uniknąć kraksy.... Co może by tego powodem ? Silnik: DUALSKY XM3536CA-8 Pakiet: 1800 DUALSKY Śmigło: 10x5 Reg: 40A Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zauważalnym, że przy podejściu do zawisu modelem rzuca w lewo - prawo tak, że staje się bardzo trudny do opanowania i ledwo co udaje mi się uniknąć kraksy.... może spróbuj przesunąć środek ciężkości bardziej do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 stary temat , ale czy ktoś mógłby podać zalecany przez producenta środek ciężkości do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam . Według producenta 84-93 mm od krawędzi natarcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.