szpachla Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam. Potrzebuję jakąś aparaturę do 350 zł U nas w polskich sklepach można kupić klony TGY 9x za tą kwotę. Chciałem zapytać czy ktoś zna jakąś lepszą aparaturę w tej cenie? Czy te apki są dostępne w jakimś sklepie (chiny) za 50 dol. + przesyłka? No i zastanawiam się czy opłaca się to kupować za granicą czy lepiej dopłacić te 100 - 150 zł i mieć roczną gwarancję. Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Kup sobie klona FlySky http://abc-rc.pl/p/1...osprzet-rc.html Tylko szybko się decyduj, niedawno było na magazynie 135szt. a teraz już tylko 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Widziałem ją gdzieś taniej ok. 349 PLN tylko nie pamiętam nazwy sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 To na 99% było w tym samym sklepie czyli ABCrc, mieli promocję..... mi się akurat udało za tyle kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 1. Na bank nie, bo w abc promocja skonczyla sie juz dawno temu, a ja widziałem to teraz. 2. Pytam o jakąś alternatywe, to że w sklepie można kupić to jest raczej wiadome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 20zł to dla ciebie różnica nie do przyjęcia? W tej cenie nic lepszego nie kupisz..... to po prostu grosze jak za aparaturę 9kanałową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Raczej 8-mio kanałową. Kiedyś na allegro widziałem za ok. 350 zł, ale nie wiem jak z gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Alternatywą jest kupić w HK. Cena na pewno Cię zadowoli. Tylko sobie sporo poczekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Rozumie, tylko powiedz jak to zamówić bo od kilkunastu miesięcy jest BACKORDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zamawiasz, płacisz i czekasz aż dojdą do Twojego zamówienia w kolejce. To jest tak chodliwy towar, że w momencie świeżej dostawy wszystko jest już rozpisane komu wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samum Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Alternatywą jest kupić w HK. Cena na pewno Cię zadowoli. Tylko sobie sporo poczekasz. Nie zawsze długo. Do mnie doszła w ciągu tygodnia od zamówienia!!! A fizycznie wyszła z Hong Kongu we wtorek a już w dzisiaj ją rozpakowałem Trzeba śledzić stronkę codziennie, można ustawić powiadomienie o dostępności. Bywa że w ciągu kilku godzin znikała z magazynu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 http://www.rctrax.pl/product/Aparatura-Turnigy-9x-24Ghz-wersja-2/?id=2130 Można? Tylko z dostępnością jak na hobbykingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ja swoją kupiłem tutaj... http://www.rc-electrotown.pl/ Jeszcze mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samum Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 http://www.rctrax.pl...rsja-2/?id=2130 Można? Tylko z dostępnością jak na hobbykingu Właśnie jest dostępna, jak nie zapłaci się Vatu to za 270 zł. I z tydzień czekania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Właśnie jest dostępna, jak nie zapłaci się Vatu to za 270 zł. I z tydzień czekania... Tydzień to BARDZO optymistyczny wariant. Raczej 14dni, albo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 w koncu kupilem na hobbykingu jak byly dostepne przez chwile. paczka air parcel szła kolo tygodnia. a i wczesniej podalem linka do sklepu rctrax.pl nie kupujcie tam bo jak apki byly niedostepne to cena wynosila 320 pln teraz sa dostepne i cena wynosi 420 chamstwo i wiesniactwo moze mysla ze ludzie sa slepi albo licza na frajerow i reklame na pfmrc.eu jedyne co moge polecici na dzien dzisiejszy to abc-rc bo daja gwarancje i cena znosna. albo u chinczykow ale jak brac to od razu 2 szt to wychodzi po 250 za sztuke z wysylka i jedna mozna przyhandlowac na allegoro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi