YaneQopter Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Relacja foto z pikniku. Jeżeli nie w tym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. http://skylot.pl/npl2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dzień pierwszy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To wybrane, pomieszane fotki z paru setek z obu dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A no rzeczywiście. Zasugerowałem się małą ilością modeli na wystawie. A mojego Juniora w ogóle brak czyli pewnie wtedy robione kiedy walczyłem z termiką aby nie porwała mnie na Marsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Qrcze, szkoda. Ja niestety dotarłem wczoraj na lotnisko dopiero koło 12:00, więc ominęło mnie kilka rzeczy. Ale w ramach rekompensaty zapraszam na filmiki z 7 RC SHOW oraz NPL 2012 na http://flyrc.skylot.pl Mam więcej filmików ale dzisiaj już nie dam rady, jest 2:25 więc chyba pora spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mig Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Muszę przyznać, że "wystawa modelarska" w sobotę na Pikniku w Nowym Targu to był dla mnie duży zawód. Zastanawiałem się, czy jechać na 12:00 na piknik, ale w programie o 10:00 były modele więc zaryzykowałem. Prawdę mówiąc prócz pokazu jednego dużego baaaardzo fajnego akrobata nie było nic ciekawego. Na wystawie znalazły się takie rzeczy jak Easy Star 2 (?), surowy drewniany kadłub jakiegoś sporego modelu (już nie pamiętam co to było, ładny, no ale stan bardzo surowy...), jakiś modelik z epp za parę złotych do walk i kilka szybowców. Sorry jeśli ktoś się poczuje urażony, ale ciekawsze modele można było oglądać w ten weekend na Czyżynach Jeszcze szacun dla pana, który w Nowym Targu na pikniku latał szybowcem RC (ten pierwszy, wyciągnięty przez dużego akrobata) - szybowiec był na takiej wysokości, że ledwo go widziałem z ziemi, a tu ktoś z Was jeszcze bardzo ładnie nim latał. Mimo wszystko wielki niedosyt. Mam nadzieję, że w niedzielę było lepiej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No tak. W sobotę było kiepsko. Większość modelarzy olała sprawę i przyjechała bez modeli pomimo próśb. W niedzielę już nie było zmiłuj się, więc modeli było tyle, że miejsca brakowało "surowy" kadłub jak to nazwałeś to makieta Czarnej Wdowy w trakcie budowy. Nie każdy wie jak takie modele powstają a to właśnie on cieszył się największym zainteresowaniem. Pokazy modelarskie miały być tylko małym akcentem- że jesteśmy. Z powodu zbyt dużego ryzyka przy startujących samolotach i kontroli naziemnej ignorującej nasze prośby o całkowite wstrzymanie ruchu ma krótkim pasie w czasie kiedy to my mamy robić pokaz zdecydowaliśmy się, że nie będziemy latać. Zarówno w sobotę jak i niedzielę zrobiliśmy jednorazowy pokaz holowania i akrobacji. Pokazy modelarskie były 2 tygodnie temu i wtedy to my mieliśmy pierwszeństwo do zajmowania przestrzeni powietrznej nad lotniskiem W sobotę to ja latałem tak wysoko swoim Juniorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mig Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Z powodu zbyt dużego ryzyka przy startujących samolotach i kontroli naziemnej ignorującej nasze prośby o całkowite wstrzymanie ruchu ma krótkim pasie w czasie kiedy to my mamy robić pokaz zdecydowaliśmy się, że nie będziemy latać. No przyznaję, że tu był niezły chaos, przez chwilę w powietrzu widziałem i tego dużego akrobata i startujący obok szybowiec na holu (zdaje się) co wyglądało dość groźnie zważając na rozmiary modelu RC... Ale raz jeszcze podziwiam pilotowanie z ziemi modelu na takiej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Qrcze, szkoda. Ja niestety dotarłem wczoraj na lotnisko dopiero koło 12:00, więc ominęło mnie kilka rzeczy. Ale w ramach rekompensaty zapraszam na filmiki z 7 RC SHOW oraz NPL 2012 na http://flyrc.skylot.pl Mam więcej filmików ale dzisiaj już nie dam rady, jest 2:25 więc chyba pora spać Fantastyczny serwis Foto-film - Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No tak. W sobotę było kiepsko. Większość modelarzy olała sprawę i przyjechała bez modeli pomimo próśb. W niedzielę już nie było zmiłuj się, więc modeli było tyle, że miejsca brakowało "surowy" kadłub jak to nazwałeś to makieta Czarnej Wdowy w trakcie budowy. Nie każdy wie jak takie modele powstają a to właśnie on cieszył się największym zainteresowaniem. Pokazy modelarskie miały być tylko małym akcentem- że jesteśmy. Z powodu zbyt dużego ryzyka przy startujących samolotach i kontroli naziemnej ignorującej nasze prośby o całkowite wstrzymanie ruchu ma krótkim pasie w czasie kiedy to my mamy robić pokaz zdecydowaliśmy się, że nie będziemy latać. Zarówno w sobotę jak i niedzielę zrobiliśmy jednorazowy pokaz holowania i akrobacji. Pokazy modelarskie były 2 tygodnie temu i wtedy to my mieliśmy pierwszeństwo do zajmowania przestrzeni powietrznej nad lotniskiem W sobotę to ja latałem tak wysoko swoim Juniorem Wojtku - Gratuluje pięknej i udanej imprezy . Pewnie znowu orobiliscie sie jak bure konie , ale wiesz bez pracy.............. Jeszcze raz serdecznie gratuluje . AAA wysłuchałem z uwagą wywiadu z Waszym Prezesem w Radio w nocy , bo nie mogę sypiać W związku z tym Ucaluj całą załoge "Ałroklubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 http://flyrc.skylot.pl/ Dodałem jeszcze kilka filmików. Reszta niebawem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Wojtku, fantastyczny materiał Dech zapiera w piersiach, niesamowite! I poszła ostatnia seryjka filmików na http://flyrc.skylot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi