kwijatkowski Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witajcie przedstawiciele plci uzdolnionej!!! :wink: Jako ze nadszedl ten niedoceniany przez wielu i zapominany przez wiekszosc kobiet dzien, chcialbym zlozyc Wam wszystkim najlepsze zyczenia! Tym ktorzy zmagajac sie z licznymi dyskutowanymi tu problemami buduja wynalazki zdobiace nasze lotniskowe niebo. Takie o ktorych przedstawicielki plci mnej uzdolnionej mowia pozniej "wow jaki ladny!!!!!". Tym ktorzy bez ustanku zbieraja do kupy i lepia to co w wyniku roznego rodzaju "zaklucen" znalazlo sie w kawalkach. Zdrowie panowie!!
kwijatkowski Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 swoja droga.. Tez tak macie ze 90% kraks zdarza sie wtedy kiedy na lotnisku pojawia sie kobieta??
Marcin Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 A ja myslalem, ze dzień chlopca byl 30go września...
kwijatkowski Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 chlopca a mezczyzny to chyba roznica co? :wink:
Adam P. Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 swoja droga.. Tez tak macie ze 90% kraks zdarza sie wtedy kiedy na lotnisku pojawia sie kobieta?? Zabrac kobiete na poklad..tfu!..teren lotniska to pech!
tikicaca Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 a mi dziewczyna zawsze dzielnie pomaga w wyjazdach na lotnisko a to model ptrzytrzyma przy rozruchu, pomoze poskladac, fotki porobi. W warsztacie tez lubi posiedziec, jak trzeba to i pomoze
instruktor Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja od wielu lat jeżdzę na lotnisko zawsze z moim "kierownikiem lotów" Przecież w czasie godzinnego lotu Falconem trzeba napic się kawy .No i własnie "kierownik lotów" dba o moja kondycję. Przed wyjazdem ktoś musi zadbać aby koszyk był pełen prowiantu ,jak wyjezdza się na cały dzień. Adam przyjdze czas też sobie znajdziesz "kierownika lotów"
Marcin Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 A jak sadzicie kto mi robi fotki / filmy w czasie latania ?
motyl Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 A jak sadzicie kto mi robi fotki / filmy w czasie latania ? MYCHA ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.