kwijatkowski Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witajcie przedstawiciele plci uzdolnionej!!! :wink: Jako ze nadszedl ten niedoceniany przez wielu i zapominany przez wiekszosc kobiet dzien, chcialbym zlozyc Wam wszystkim najlepsze zyczenia! Tym ktorzy zmagajac sie z licznymi dyskutowanymi tu problemami buduja wynalazki zdobiace nasze lotniskowe niebo. Takie o ktorych przedstawicielki plci mnej uzdolnionej mowia pozniej "wow jaki ladny!!!!!". Tym ktorzy bez ustanku zbieraja do kupy i lepia to co w wyniku roznego rodzaju "zaklucen" znalazlo sie w kawalkach. Zdrowie panowie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 swoja droga.. Tez tak macie ze 90% kraks zdarza sie wtedy kiedy na lotnisku pojawia sie kobieta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A ja myslalem, ze dzień chlopca byl 30go września... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 chlopca a mezczyzny to chyba roznica co? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 swoja droga.. Tez tak macie ze 90% kraks zdarza sie wtedy kiedy na lotnisku pojawia sie kobieta?? Zabrac kobiete na poklad..tfu!..teren lotniska to pech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 a mi dziewczyna zawsze dzielnie pomaga w wyjazdach na lotnisko a to model ptrzytrzyma przy rozruchu, pomoze poskladac, fotki porobi. W warsztacie tez lubi posiedziec, jak trzeba to i pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja od wielu lat jeżdzę na lotnisko zawsze z moim "kierownikiem lotów" Przecież w czasie godzinnego lotu Falconem trzeba napic się kawy .No i własnie "kierownik lotów" dba o moja kondycję. Przed wyjazdem ktoś musi zadbać aby koszyk był pełen prowiantu ,jak wyjezdza się na cały dzień. Adam przyjdze czas też sobie znajdziesz "kierownika lotów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A jak sadzicie kto mi robi fotki / filmy w czasie latania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 A jak sadzicie kto mi robi fotki / filmy w czasie latania ? MYCHA ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 And the winner is... Motyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.