Air Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 super sprawa z tymi klapkami ale odwracanie skoku śmigła nic nie przebije ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Przy takich manewrach muszą chyba działać niesamowite przeciążenia? Czy konstrukcja musi być jakoś bardziej wzmocniona? Bardzo widowiskowy pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ten kierunek to trochę bez sensu, lepiej by wyglądało i działało gdyby zrobił większe odelżenie aerodynamiczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ale odwracanie skoku śmigła nic nie przebije ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Bieg wsteczny, chyba ze chce się zrobić zawis smigłem do dołu, ale jakoś nie widziałem tego na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 zmienny skok łopat w śmigle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Bardzo fajny filmik. Ciekawe czy łopaty są zaadaptowane ze śmigłowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Głowica (FBL) i łopaty (skrócone) są z helika, widać to na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Do tego przewiercony wał i w środku popychacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrest Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Rewelka pogratulowadc pomyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bieg wsteczny, chyba ze chce się zrobić zawis smigłem do dołu, ale jakoś nie widziałem tego na filmie Zwróć uwagę na fragmenty: 3.55 4.38 5.21 5.36 6.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi