JacekK Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Grześ już przybył jak widzę, więc kolej na mnie: mam na imię Jacek, jestem łodzianinem i oprócz modelarstwa redukcyjnego, od powiedzmy czterech lat latam. Trochę śmigłowców, trochę szybowców 2m, trochę ultra mikro ( uwielbiam ) ostatnio chodzi za mna esa combat i nie ukrywam, że będę się starał trochę popytać kolegów bardziej doświadczonych w tej kwestii.... Tak więc witajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam również, bardzo mnie cieszy, że chcesz zainteresować się ESA. W Łodzi brakuje chętnych do walki. P.S. Jutro (niedziela) będę na "brusie" i będę bawił się P40 od Marka. Reszta info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witamy,tylko się,nie rozdrabniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Również witam . O jednego więcej w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav77 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witamy w łódzkiej społeczności modelarskiej i zapraszamy do wspólnych lotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Avatar. Wiem i przepraszam. Już poprawiony. Adam_S - chętnie ale nie mogę pisać PW póki co... A P-40 bym chętnie obmacał, gdyż jest to jeden z moich typów ( P-40, P-51, Spit)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi