Krajowy Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witajcie, Moje doświadczenie poleca na rozbiciu Sky Lady III. Dzisiaj właśnie lekko uszkodziłem sobie AXN, dziub mi pękł. Czy ktoś z Was, miałby ochotę na pomoc w nauce latania motoszybowcem ? Czytam dużo forum ale ostatnio nie ma w katowickim okręgu żadnego spotu, na który bym mógł podjechać Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To zależy jak daleko mieszkasz Zabrze Cyc dziala w soboty i niedziele rano od 9.00 do 12.00 napewno, ktos pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Skąd jesteś? Ile możesz dojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat.myslowice Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jeśli możesz i chcesz dojechać w okolice Mysłowic- pisz na pw. Mamy ładną łąkę do dyspozycji i często latamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro_1 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Chyba się załamał i rzucił latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Chorzów - Węzłowiec. Przy dobrej pogodzie i do zapadnięcia ciemności całkowitych - jest ktoś prawie codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowy Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witajcie, Bardzo miły odzew z Waszej strony Przez miesiąc byłem trochę wycięty z życia, ponieważ pracowałem codziennie i po powrocie do domu nie miałem siły nawet siedzieć na necie. Teraz mi się trochę rozluźni i wrócę do latania w weekendy. Raz udało mi się latać i nie rozbiłem dziada. Można powiedzieć, że ja to wszystko chyba za nerwowo robię. Ale chciałbym powymieniać się również z Wami doświadczeniem, bo macie na pewno większe niż ja. Padły pytania gdzie mogę dojechać. Ogólnie nie sprawia mi problemu dojazd w dowolne miejsce w okręgu Katowic. W ten weekend chyba nie dam rady jeszcze latać, ponieważ mam pierwszy weekend wolny od miesiąca i muszę się odrobić w domu. Chętnie umówię się z Wami na następny tydzień, ale to będę pisał do Was na pw. A to jeszcze pytanie mam, bo mam ładowarkę imax B6 i tam jest tryb fast. Ile czasu ładuje się pakiet Turnigy 2200 w tym trybie? Pytam, ponieważ mam jeden pakiet, drugi niestety został okaleczony z jednej celi i jak pojadę, to fajnie by było naładować i latać kolejny raz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jak dasz prąd 5A to naładuje się w 25 min. Ja ładuję pakiety np. 1000mah 3s 1c prądem 2,5-3c i że tak powiem też się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi