jaciomp Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 żyletki w krawędź natarcia trzeba włożyć, byle czyste były jak nakazuje regulamin Tak na serio to czy tasiemki to samemu trzeba przygotować? No i jak mój iŁ przekroczy o 5g masę to nie poleci? Ciężki wyszedł skubany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Regulaminowe tasiemki i słupki są przygotowane przez organizatora zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Fajowo było, ale 20 miejsce przez wiatr, który wytargał mnie dwa razy na strefę Jeszcze nigdy nie latałem kombatem w takich warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Oj nie było tak źle 19 byłem:) ( I wojnie lepiej 4 miejsce) Wiatr masakryczny gdyż nie wiał stale tylko były takie niespodziewajki:) Ciekawe ile stref było w sumie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaosmaker Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam - mnie i moim kolegom bardzo się te zawody podobały , atmosfera była świetna a start w finale modelem udostępnionym przez sędziego głównego - bezcenne Wisienką na torcie była możliwość obserwowania kadry F2B i pieknych makiet na uwięzi - rzadko spotykany widok ( a szkoda). Pozdrawiamy i do następnej bitwy o Bemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Jak zwykle się nie zawiodłem Świetna kombaciarska atmosfera i trochę rywalizacji, a do tego walka z wiatrem - to jest to ! Jeśli tylko czas pozwoli, na wiosnę znowu skrzyżujemy tasiemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dziękuję wszystkim zawodnikom za wspólną potyczkę, a w szczególności tym, którzy na niepucharowe zawody przyjechali z daleka... Walka z wiatrem dodawała emocji naszej rywalizacja, ale dzięki temu lataliśmy blisko i publiczność mogła oglądać widowisko z dużą liczbą cięć P.S. Mam nadzieję, że do zobaczenia na MP w Krakowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Czasem nawet za blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 JacekO, nie wstyd Ci zająć dwa pierwsze miejsca? Odebrałeś dzieciakom radość Swoją drogą ciekaw jestem jaka masz taktykę bo nie zdołałem podpatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jakieś filmiki i zdjęcia będą udostępnione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Oj, tam... Nie wiesz o tym, że mężczyzna przez całe życie jest dzieckiem ? Zapraszam na wspólny trening, to będziesz mógł podpatrzeć Jeśli masz na myśli zdjęcia organizatora (Art-bemu), to dojrzewają i powinny pojawić się w tym tygodniu na stronie Artbemu Trochę zdjęć z zawodów (wrzucone "na szybko") już jest do obejrzenia na mojej stronie: www.ModeleRC.info - zdjęcia z zawodów edit:dodanie linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi