miruuu Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Irek, BOSKIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Oj! Co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chyba zawiódł odbiornik (który wcześniej był ciachnięty). Przywalił dosyć płasko, ale za to z kopyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 W sobote rozbiłem Ballance Decathlon od Pelikana, 170cm. Przy zakrecaniu na lotkach silnik zgasł, 10ccm 4t, i model zdążył sie obrócić morda do matki ziemi i... Szczescie ze Latalem bez maski to przynajmniej nie bedzie potrzebny facewarp. Model lekko uszkodzony. Troszke kadłub i kilka żeber w skrzydle sie skruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja ostatnio rozbiłem kufel na piwo, a poprzednio namiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 kto, co ostatnio rozbił/uszkodził ze swojego(tudzież czyjegoś) hangaruNo cóż, ja tam wolę trzymać modele niż kufle na piwo i namioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 KrzysiekB. ale z tego co widzę, to chyba ucierpiał najbardziej dziób(i raczej model do odbudowy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Si. Model praktycznie jest już gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi