Glider Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nie za bardzo wiedziałem jak nazwać temat ale nazwałem jak wszystkie :-P Więc nazywam się Mateusz, jestem z Bielska, uczęszczam do bielskiej modelarni, modelarzem jestem od roku i mam dopiero jeden podstawowy model na koncie, Koliber :-P Teraz w trakcie prac jest Mistral oraz zaczynać będę makietę Zlina-50, więcej o projekcie Zlin na naszym forum gorąco zapraszam... Początkowo się nie przedstawiałem ponieważ chciałem tylko uzyskać odpowiedź na jedno pytanie ale stwierdziłem teraz że warto się wkręcić w to środowisko pfmrc, ponieważ tu dużo doświadczonego ludu i się można nauczyc dużo :-) pozdro dla wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witaj Mateusz. Warto się wkręcić i czytać to forum. Znajdziesz tu odpowiedzi na wiele pytań. Korzystaj z wyszukiwarki na forum i buduj, lataj i ucz się. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Hoho -Wiwat Bielsko! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glider Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam Witam Góra, Ty modelarstwo indywidualne uprawiasz, czy jesteś z okolic Bielska i należysz do jakiejś modelarni z okolic :?: Może Brenna :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Indywidualnie / nie indywidualnie - Wpisany w księgę Pana Gieruszczaka jestem, ale nieczęsto w modelarni bywam 8) To ja Ciebie nie widziałem na Lotnichu jeszcze zdaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.