Glider Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Nie za bardzo wiedziałem jak nazwać temat ale nazwałem jak wszystkie :-P Więc nazywam się Mateusz, jestem z Bielska, uczęszczam do bielskiej modelarni, modelarzem jestem od roku i mam dopiero jeden podstawowy model na koncie, Koliber :-P Teraz w trakcie prac jest Mistral oraz zaczynać będę makietę Zlina-50, więcej o projekcie Zlin na naszym forum gorąco zapraszam... Początkowo się nie przedstawiałem ponieważ chciałem tylko uzyskać odpowiedź na jedno pytanie ale stwierdziłem teraz że warto się wkręcić w to środowisko pfmrc, ponieważ tu dużo doświadczonego ludu i się można nauczyc dużo :-) pozdro dla wszystkich ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomisław Piotr Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Witaj Mateusz. Warto się wkręcić i czytać to forum. Znajdziesz tu odpowiedzi na wiele pytań. Korzystaj z wyszukiwarki na forum i buduj, lataj i ucz się. Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Góra Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Hoho -Wiwat Bielsko! Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glider Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Witam Witam Góra, Ty modelarstwo indywidualne uprawiasz, czy jesteś z okolic Bielska i należysz do jakiejś modelarni z okolic :?: Może Brenna :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Góra Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Indywidualnie / nie indywidualnie - Wpisany w księgę Pana Gieruszczaka jestem, ale nieczęsto w modelarni bywam 8) To ja Ciebie nie widziałem na Lotnichu jeszcze zdaje się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.