Maciej Ritmann Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 cześć chłopaki, wczoraj nagrywałem w locie kamerą CarCamOne, po odpaleniu filmu jest rozmazany i nie podoba mi się. Czy mieliście już podobne doświadczenia z takim sprzętem? może wiecie jak się z tym uporać? Na stronie producenta są jakieś plliki do ściągnięcia ale nie do końca jestem przekonany czy będą działać z nią poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jest to raczej problem z optyką a nie z oprogramowaniem. Będziesz raczej musiał ustawic OSTROŚĆ. Jeżeli ta kamerka nie ma nastawnego "obiektywu" to trzeba sie dostać do środka i może uda sie to poprawić. Miałem podobnie w SPYCAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 czyli nie pozostaje mi nic innego jak rozebrać badziewie... miałem nadzieję na uniknięcie tego, zobaczę jeszcze co mi odpiszą z CarCamOne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 rozebrałem....tam się nic nie rusza, obiektyw jest sztywny, wygląda jakby mógł być ustawiany (kręcony) ale nie chce za cholerę ruszyć, czy ja mam wybrakowany czy może pomóc kombinerkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 MAsz normalny model - tylko chinczyk źle ustawił soczewkę. Ustrojstwo optyczne jest wklejone do plastikowej tulejki (nagwintowanej) której przekręcenie wymaga trochę siły. Jeżeli użyje się tej siły za dużo to można urwać lub pokruszyć . Jeżeli uda Ci się to poluzować to metodą prób i błędów (kręcenie obiektywem - nagrywanie próbne: plan bliski i plan daleki - odtwarzanie) powinieneś sobie poprawić jakość (ostrość)nagrywanych filmów. A i nie zgub sobie matrycy lubi wypadać i . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 super, matryca lubi wypadać.... matko pbosko!! zobaczymy co wyjdzie. Będę kręcił na opcji webcam nie będzie lataniny takiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi