alchemique Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zastanawiam sie nad potrzeba stosowania Lipo-saverow. Czy to jest zbedny bajer czy rzeczywiscie pomagaja utrzymac pakiety w nalezytym stanie przez dlugi czas? Sluchalem kiedys wywiadu z Berndem Beschornerem - zawodnikiem latajacym gigantem ekektrycznym - ktory wlasnie wspominal o czyms podobnym. Mowil ze ma pakiety juz ponad rok i dalej sa w wybornej kondycji - moze zatem warto zainwestowac te paredziesiat zl i miec spokojna glowe? Gdzie w Polsce mozna taki bajer kupic? Gdzies mi sie o oczy obilo ale juz nie pamietam gdzie - chyba w jakims sklepie z heli :] Jakby ktos linkiem rzucil bylbym wdzieczny. Ja znalazlem Lipo-savera tez w sklepie szwajcarskim : Lipo-saver Macie jakies zdanie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 chodzi ci o coś takiego?? http://mixmodel.esco.pl/product_info.php?products_id=867&osCsid=1f1ebcea54a25ca48bbc0c0ce8545855 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Tak tylko ze to jest tylko do 2-3 cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbruski Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zobacz: http://mixmodel.esco.pl/product_info.php?products_id=798 Mam - super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 O - ten chyba by mi przypasowal. Mam tylko pytanie - bo tam trzeba dac koncowki graupnerowskie - sa one zgodne np. z koncowkami FP albo Fullymax? Bo jesli nie to nie chce mi sie przelutowywac wszystkiego :] Z jakich aku Pan korzysta? Zastanawiam sie nad czyms takim jeszcze: Epheli - lipo-monitor Ktos chyba kiedys na forum oglaszal sie z tym bajerkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek59 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A czy to: 4A UBEC w/ Low Voltage horn http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2160 to nie to samo? Wydaje się że działa podobnie. A cena niezła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Cena rzeczywiscie niska ale osiagi rowniez: Although this is a UBEC and can handle up to 23v, its warning system is only designed for 2cell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbruski Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Z jakich aku Pan korzysta? Używam w takich konfiguracjach: 1. 1x3s1p FP 1800 2 szeregowo 2x2s1p FM 1700 Nie zdarzyło się, żeby po locie cela miała mniej niż 3V. Fully Maxy padły szybko i z konfiguracji 3s1p zrobiłem 2s1p i teraz jakby degeneracja pozostałych cel stanelą prawie w miejscu. Warto zainwestować. W locie silnik, mimo drąga do przodu, zwalnia i wtedy ląduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.