Zefirek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam, Jak skonfigurować nadajnik, aby podłączyć Discovery Buzzer ? Kanałów mam sporo wolnych (TGY9x) używam czterech (ALI, ELE, THR, RUD). Brzęczyk chce uruchamiać przełącznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam, Jak skonfigurować nadajnik, aby podłączyć Discovery Buzzer ? Kanałów mam sporo wolnych (TGY9x) używam czterech (ALI, ELE, THR, RUD). Brzęczyk chce uruchamiać przełącznikiem. Do dowolnego - działa tak że piszczy jak brak sygnału z nadajnika - sygnał jest to milczy - no w każdym bądź razie ja tak mam w swoich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Już sprawdzałem, nie działa tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A zasilanie do odbiornika masz podłączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Na stronie HK pisze, że trzeba go podłączyć pod kanał aktywowany jakimś przełącznikiem. Wtedy dopiero buczy. http://youtu.be/LDAd0_zHNlM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Instrukcja przedstawia się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Podłącz np do 5 kanału a w nadajniku ustaw w menu aux-ch ch5=gear i powinno grac po pstryknięciu przełącznika gear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Już sobie poradziłem A zrobiłem właśnie tak jak napisałeś... Dzięki za wszystkie rady Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi